Tarieven

Mijn onderscheidende vermogen met de mbo recruiter ligt in de transparantie in werkwijze en tarief. Jij weet precies wat er gebeurt, voor welke prijs en met welk resultaat. Daarom zijn mijn tarieven hieronder openbaar zichtbaar.

Sociale media-advertenties

Circa €2.900 per maand

*Wanneer de vacatures eerder zijn ingevuld, stopt de campagne natuurlijk eerder. De looptijd van 2 maanden is gemiddeld nodig voor een succesvol traject.

Voordelen voor jou:

Doelgroep analyse & interviews

Gratis (t.w.v. €1.000)*

In mijn werkwijze heb ik het over een goede basis. Deze basis wordt gemaakt uit interviews, arbeidsmarktdata en klanteigenschappen. Qua tijdsinvestering kom je ongeveer op €1.000 aan kosten. Deze investering neem ik voor mijn eigen rekening.*

*Jij als werkgever investeert geld in de advertentiecampagne. Ik als recruiter investeer tegelijkertijd ook. Zo zijn we beide gecommitteerd aan de samenwerking, voor optimaal resultaat.

Kosten per plaatsing

De onderstaande tarieven zijn van toepassing, wanneer je een advertentie campagne via de mbo recruiter afneemt:

€ 1.495 per kandidaat

Voordelen voor jou:

Ik kan nu nog 1 klant aannemen met de huidige tarieven.

Wat kost werving en selectie normaal?

Ik weet uit ervaring dat mijn werkwijze kwalitatiever betere kandidaten oplevert en ook minder kost onderaan de streep. Kijkend naar de bestaande alternatieven van uitzend- en detacheringbureaus en werving- en selectiebureaus. 

Door mijn focus, kennis en slagvaardige werkwijze kunnen we dit samen realiseren. Neem vrijblijvend met mij op om samen te kijken naar jouw wervingsuitdaging en kosten. Ik geloof in een nieuwe manier van werken binnen recruitment. Mijn werkwijze als mbo recruiter levert kwalitatief betere kandidaten op en is kosteneffectiever. Wat houdt je nog tegen?

Benieuwd hoe De mbo recruiter jouw bedrijf verder kan helpen?

Vul onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug of mail of bel direct met Marnix van Doorn.

Ik wil graag terug gebeld worden