Tarieven

Mijn onderscheidende vermogen met de mbo recruiter ligt in de transparantie in werkwijze en tarief. Jij weet precies wat er gebeurd, voor welke prijs en met welk resultaat. Daarom zijn mijn tarieven hieronder openbaar zichtbaar.

Social media advertenties

Vast bedrag per maand

*Zelf verdien ik niets aan deze campagne. Ik werk met de inkoopprijs. Zo krijg jij de best mogelijke prijs. Ik werk met deze campagnes omdat dit essentieel is voor het succes.

**Wanneer de vacatures eerder zijn ingevuld, stopt de campagne natuurlijk eerder. De looptijd van 3 maanden is gemiddeld nodig voor een succesvol traject.

Voordelen voor jou:

Doelgroepanalyse & Landingspagina

Gratis t.w.v. €1.000*

In mijn werkwijze heb ik het over een goede basis. Deze basis wordt gemaakt uit interviews, arbeidsmarktdata en klanteigenschappen. De totale kosten van dit onderzoek en de landingspagina bedragen ongeveer €1.000 euro. Deze opstartkosten betaal ik terug zodra de eerste plaatsing valt.*

*Jij als werkgever investeert geld in de advertentiecampagne. Ik als recruiter investeer tegelijkertijd ook. Zo zijn we beide gecommitteerd aan de samenwerking, voor optimaal resultaat. Zodra de eerste plaatsing valt breng ik deze kosten in mindering.

Kosten per plaatsing

Ik kan nu nog 3 klanten aannemen met de huidige tarieven.

Staffel:

Voordelen voor jou:

Ik kan nu nog 3 klanten aannemen met de huidige tarieven.

Wat kost werving en selectie normaal?

Ik weet uit ervaring dat mijn werkwijze kwalitatiever betere kandidaten oplevert en ook kosteneffectief is. Kijkend naar de bestaande alternatieven van uitzend- en detacheringbureaus en werving- en selectiebureaus. 

Door mijn focus, kennis en slagvaardige werkwijze kunnen we dit samen realiseren. Neem vrijblijvend met mij op om samen te kijken naar jouw wervingsuitdaging en kosten. Ik geloof in een nieuwe manier van werken binnen recruitment. Mijn werkwijze als mbo recruiter levert kwalitatief betere kandidaten op en is kosteneffectiever. Wat houdt je nog tegen?

Benieuwd hoe De mbo recruiter jouw bedrijf verder kan helpen?

Vul onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug of mail of bel direct met Marnix van Doorn.

Ik wil graag terug gebeld worden