Wat anderen zeggen

Wat klanten zeggen

“Voor een tijdelijk project zochten wij een hoop extra mbo vakkrachten. Marnix is vanaf de start doelgericht en hij doet goed onderzoek naar de doelgroep. In het gehele traject voelt het net als een extra collega. En niet onbelangrijk: we hebben een hoop nieuwe collega’s kunnen verwelkomen!”

Merel Nas SD Worx

Merel

Project Coördinator bij SD Worx

“Doelgericht heeft Marnix de werving van chauffeurs bij DHL Parcel op zich genomen en hierbij meerdere collega’s aangetrokken. Daarnaast heeft hij op geheel eigen wijze creatieve voorstellen gedaan ten aanzien van de recruitmentprocedure. En niet onbelangrijk; Marnix is bijzonder fijn in de samenwerking”

Niels van Laar - DHL

Niels van Laar

Recruitment bij DHL

“Marnix is betrokken, enthousiast, gemotiveerd, energiek, flexibel en bijzonder fijn om mee samen te werken. Hij gaat op onderzoek uit welke vraag er nu echt is. De moeizame arbeidsmarkt maakt dat er sprake is van schaarste. Marnix heeft zijn netwerk, wervingskanalen ingezet om talent aan te trekken. Hij heeft veel vacatures weten in te vullen met talenten die passend zijn op verschillende posities.”

Anne-Mieke Schildt - KLM

Anne-Mieke Schildt

Recruitment Manager bij KLM

Wat kandidaten zeggen

“Marnix is een buitengewoon persoon die bij je blijft en je helpt vanaf het begin van de zoektocht naar werk tot aan het ondertekenen van het contract. Woorden kunnen niet beschrijven hoe behulpzaam hij was en beschikbaar, zelfs buiten werktijden. Hij is een buitengewoon vriendelijk en professioneel persoon die oprecht geeft om zijn kandidaten en graag mensen helpt.”

mohamed

Mohamed

Software ontwikkelaar

“”Marnix is een fijne recruiter, die snel reageert, een persoonlijke aanpak heeft en met je meedenkt. Ik heb echt het gevoel gehad dat hij ook in mijn belang dacht en niet alleen van de werkgever. Het mag duidelijk zijn dat ik erg tevreden ben – ik wist precies waar ik aan toe was en kan met een goed gevoel beginnen aan mijn nieuwe baan.”

faruk

Faruk

Monteur

“Ik ben dankbaar en blij met de hulp die ik van Marnix gehad heb. Marnix is een recruiter die een open blik heeft, en hij kijkt verder dan het cv, zoals in mijn geval. Ook reageer je snel met uitleg over vragen betreft mijn start bij mijn nieuwer werkgever. Ben zeer positief met de werkwijze en blij met mijn nieuwe functie!”

Review Bjork

Bjork

Monteur

Benieuwd hoe De mbo recruiter jouw bedrijf verder kan helpen?

Vul onderstaande formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug of mail of bel direct met Marnix van Doorn.

Ik wil graag terug gebeld worden